” Vi havde et godt kursus i Hans Tausens Kirke med fokus på hjemmeside og blad og anden kommunikation. En dag der gav redskaber og  inspiration til nye kommunikations veje”
Laila Groes, sognepræst Hans Tausens sogn, Odense

“Meget seriøs side med rigtigt god journalistik ! “
Kim Mortensen, Swescan

“Det nye Kirkepartner Magasin ser rigtig godt ud, og udvikler sig jo mere og mere til et brugbart værktøj for kirkefolk i bred forstand. Et flot projekt du har fået sat i gang.”
Kommunikationsmedarbejder i Syddjurs Provsti, Morten Bay-Mortensen

“I forbindelse med opstarten af Fagmessen Kirkens Forum, har MESSE C blandt andet arbejdet sammen med Carsten Dybkjær og Kirkepartner.dk
Vi arbejder sammen på flere områder blandt andet markedsføring og ideudveksling, og det har givet messen en rigtig god opstart.”
Hanne Iversen, projektleder, Messe C , Fredericia.

Baggrund

Udannet cand.theol. med journalistisk tillægsuddannelse. Er desuden uddannet webudvikler og har en diplomuddannelse i mobil-applikationer fra Ingeniørhøjskolen.

Kompetencer

Jeg har i 30 år arbejdet som præst i folkekirken, som mediekonsulent for menighedsråd og som informationssekretær i Mission Afrika. Jeg har siden 1990 arbejdet med it- og webløsninger til kirkelige organisationer, og har således stor erfaring inden for mobil-applikationer, hjemmesider, blogs, intranet samt integration mellem sognenes forskellige digitale medier. Jeg hjælper gerne menighedsråd med kommunikation med forkellige medier. Redaktør for leverandørguide og vejviser Kirkepartner.dk

Kontakt

Mail: [email protected]

Tlf.: 31 66 99 98

Højmarken 4
5491 Blommenslyst

Via Media

Læs min blog med tips og tricks på Kirkekommunikation