“Dorte Kappelgaard holdt en inspirationsdag om, hvad der skal til for at motivere frivillige. Det var tydeligt for os, at Dorte har den gode kombination af at være fagligt meget velfunderet i sociologiens verden, men samtidig havde evnen til at omsætte det hele til praksis, så vi kan bruge det i dagligdagen.”

Jens Munk, studenterpræst ved Studentermenigheden i Århus

Baggrund

Uddannet sociolog fra Københavns Universitet og nu udviklingskonsulent i Kirkefondet. Har ledt undersøgelser i frivillige organisationer, faciliteret gudstjenesteudvikling, arbejdet med foreningsudvikling og samskabelse mellem foreninger og kommuner samt holdt foredrag og workshops i og givet konsulentsparring til frivillige organisationer og kirker.

Kompetencer

Jeg holder workshops og foredrag om ledelse af frivillige, gudstjenesteudvikling, lokalt samarbejde, samarbejde med kunstnere, udvikling af nye aktiviteter m.v. I Kirkefondet holder vi desuden treårige processer, ’Lokal Kirkeudvikling’, hvor en gruppe kirker mødes omkring temaer som lytterunder i lokalbefolkningen, visionsudvikling, frivillighed og diakoni.

Kontakt

Mail: [email protected]
Tlf.: 20626294

Kirkefondet
Peter Bangs Vej 1
2000 Frederiksberg
www.kirkefondet.dk

Som kirkekonsulent kan jeg være behjælpelig med: Frivillighed Organisationsudvikling Sogne­analyser Vision og målsætning