Henrik Andersen

”Henrik har med stor indlevelse og forståelse rådgivet personaleudvalget og gennemført udviklende processer i personalegruppen. Pt planlægger vi en fælles udviklingsdag for menighedsråd og personalegruppe sammen med Henrik. De bedste anbefalinger herfra.”

Jacob Sørensen, kontaktperson Møllevangskirken, Århus

Baggrund

Henrik Andersen er oprindelig uddannet Socialrådgiver og har en HD i organisation og ledelse. Efteruddannet i stresshåndtering, systemisk tænkning, terapi og supervision samt kognitive behandlingsformer. Selvstændig organisations- og udviklingskonsulent siden 2006. Har i mere end 20 år arbejdet med socialpsykologisk rådgivning og behandling af enkeltpersoner samt udvikling af grupper, teams og hele arbejdspladser.

Kompetencer

Jeg har specialiseret mig i samspil, samarbejde og psykisk arbejdsmiljø samt personlige og trivselsmæssige problemstillinger, herunder forebyggelse og håndtering af stress. Jeg har erfaring fra både kirkelige og kristelige organisationer samt en lang række private og offentlige virksomheder. Yderligere har jeg afholdt kurser og udviklingsforløb for frivillige personaler.

Kontakt

Tlf.: 50141050
Mail: ha@jobogtrivsel.dk

Konsulenthuset Job og Trivsel
Adresse:
Mølby 6,
6400 Sønderborg

www.jobogtrivsel.dk