Henrik Engelbrekt Refshauge

HENRIK ENGELBREKT REFSHAUGE

”Rev. Refshauge har udvist et fremragende lederskab. Da han kom, gav det os et nyt syn på vores fælles vision. Han har et enestående engagement, ansvarlighed og stabilitet i sin dømmekraft. Jeg er dybt taknemmelig for Refshauges bidrag og vil anbefale hans kapacitet til at udvikle og drive visionen i enhver organisation.”

President, Lutheran World Federation/Archbishop, Lutheran Church of Christ in Nigeria Rev. Panti Filibus Musa, PhD

”Henrik har med sin personlighed fået unik energi, gnist og begejstring tilbage til organisationen. Han har åbnet nye muligheder for at unge og frivillige kan være med og for at vove os ud på nye områder af engagement med sin unikke evne til at fremme menneskelige relationer, hans stærke iværksætterkapacitet og en bred ledelsesmæssig knowhow. Han kan identificere muligheder og er ikke bange for at være nysgerrig på at udvide engagementets rum for en organisation. Alle kan drage stor nytte af hans kapacitet.”

Clement Dachet Stephen, Teolog og præst i Århus samt konsulent for Folkekirkens Mellemkirkelige Råd

Baggrund

Henrik Engelbrekt Refshauge er oprindelig uddannet cand. theol. fra Aarhus og Københavns universiteter, journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, organist og kirkesanger fra Vestervig Kirkemusikskole, og tidligere ansat som kirke- og kulturmedarbejder i Haderslev Domsogn samt flittig bruger af kirkebænken. Så han har mærket Folkekirkens liv fra næsten alle sider gennem hele livet. Senere fulgte en Diplomuddannelse i ledelse fra UC-syd, han blev projektlederuddannet som agil SCRUM-master fra Agile-Leanhouse, og står midt i studiet til Master in Leadership fra Coventry University.

Henrik har lavet visionsprocesser og ledercoaching i kirker, organisationer og virksomheder, har undervist i det komplekst forandringsunivers og frivillighed også for den norske kirkes biskopper, provster og andre ansatte, og sat en agil dagsorden som generalsekretær i Mission Afrika, hvor han har vendt organisationen fra at være en tung supertanker med silotænkning til at blive mere speedbådsagtig og forandringsparat med netværkssammenhold på tværs. Han har været efterskolelærer, præst, journalist, Kirke- og Kulturmedarbejder, ungdomssekretær i Israelsmissionens Unge, gospeldirigent i flere gospelkor samt bestyrelsesmedlem i Mission Uden Grænser

Kompetencer

Jeg har specialiseret mig i tillidsbaseret arbejdsmiljø med HR og transparent personaleledelse, konflikthåndtering, brobygning mellem siloer, opgradering af teams, forandringsprocesser, frivillig-kultur, rekruttering, fastholdelse, flydende kommunikation og fundraising, visions- og strategiprocesser mv.

Kontakt

Tlf.: 27213334Mail: tillid@confidentia.dk

Ejer af ConfidentiaAdresse:Gormsvej 86000 Kolding

www.confidentia.dk