Baggrund

Uddannet Cand. Merc. med speciale i økonomistyring. Har arbejdet med økonomistyring og ledelse i private og offentlige virksomheder i mere end 25 år. I dag har jeg min egen virksomhed NK Løn og Regnskab, hvor vi  blandt andet varetager løn og regnskabshåndteringen for 25 kirker. Udover vores faste regnskabsfører opgaver har vi bistået med økonomiske analyser, budgettering, rapportering, økonomisk rådgivning  og projektstyring for sogne og provstier.

Kompetencer

Jeg har et solidt kendskab til økonomistyringen i kirken og løser opgaver af kortere eller længere varighed med specielt fokus på regnskabshåndtering, akut assistance, økonomiske analyser, økonomisk rådgivning, budgetprocesser fra vision til budget, samt rapportering.

Jeg kan således hjælpe med alt fra akut regnskabsfører assistance til mere komplekse forandringsprocesser som menighedsrådet ønsker at gennemfører. Jeg assistere derfor ofte med rådgivning og hjælp til at forbedre økonomistyringen, konsekvensberegne ønskede forandringer, samt få omsat mål og handlingsplaner til konkrete budgetter.

Kontakt

Mail: [email protected]
Telefon: 47 52 32 00 eller mobil: 42 23 15 00

NK Løn og Regnskab
Hassellunden 16
2765 Smørum
www.nklonregnskab.dk 

Som kirkekonsulent kan jeg være behjælpelig med: Ansættelsesforhold Budget- og ressource­fordeling Organisationsudvikling