Malene Bjerre

”Malene Bjerre har et uhyre klart og skarpt hoved og er en meget dygtig iagttager af både kirke og samfund. Hendes store optagethed af at gøre kristendommen relevant for alle danskere smitter og skaber et engagerende og livligt kursusmiljø. Hun er både dristig, klog og lyttende, og folkekirkens ansatte og frivillige har så godt af at være i hendes selskab.” Kirsten Jørgensen, provst på Frederiksberg

 

”Malene Bjerre er en fantastisk formidler. Overblik, humor samt stor viden og erfaring gør hendes undervisning levende og nærværende. Det er dejlig brugbart og konkret og kan omsættes til nyttige nye redskaber, når man kommer hjem.” Anne Sofie Coles, kommunikationsmedarbejder i Hørsholm Kirke

Baggrund

Malene Bjerre er journalist og cand.mag. i dansk og italiensk. Hun har en facilitatoruddannelse fra konsulenthuset Arbinger og en uddannelse i narrativ coaching og vejledning fra DISPUK.

Gennem de sidste 20 år har hun beskæftiget sig med kirkens sprog og kommunikation, bl.a. som oversætter, sprogkonsulent og kommunikationsrådgiver. Erfaringerne har hun samlet i bogen ’Religiøst sprog i en verden, der ikke forstår det’ (Eksistensen, 2021). Hun er klummeskriver på det digitale nyhedsmedie kirke.dk.

Kompetencer

Malene Bjerre holder kurser og foredrag og hjælper med at fastlægge en kommunikationsstrategi, så den understøtter kirkens overordnede værdier. Hun har særlig viden og erfaring med at formidle kirke og kristendom til offentligheden og den andel af folkekirkens medlemmer, der ikke bruger kirken så meget. Hun løser også journalistiske opgaver.

Kontakt

Telefon 40156891

Mail: malene@sprogvaskeriet.dk

www.sprogvaskeriet.dk/folkekirkens-eksterne-kommunikation