“Vi havde Michael Trinskjær til at stå for et kursus for provstiets præster. Det blev til en god og tankevækkende oplevelse, fordi vi fik sat skub i vores overvejelser om kirkens mediestrategi.”

Finn Dyrhagen, provst, Holbæk

Baggrund

Uddannet cand.comm. og har studeret PR og management ved California State University. Tidligere kommunikationschef i Danmission, konsulent og leder i interesseorganisationer, samt 15 år som selvstændig kommunikationsrådgiver. Ekstern lektor i virksomhedskommunikation ved Copenhagen Business School. Løser selvstændige rådgivningsopgaver indenfor kommunikation.

Kompetencer

Jeg har 25 års erfaring med kommunikation og ledelse via konsulentopgaver for private virksomheder, offentlige institutioner samt NGO’er. Herunder har jeg bla. gennemført analyser, kurser og workshops for ca. 35. sogne, provstier og stifter.

Jeg har bred erfaring med kirkeligt og frivilligt arbejde igennem ansættelser, tillidserhverv og som menighedsrådsmedlem.

Jeg rådgiver bl.a. om kommunikationsstrategier, branding, digital kommunikation og udvikling af kommunikationskoncepter.

Kontakt

Mail: [email protected]
Mobil: 24 46 83 12