Sofie Due

Christian Roar, præst i Hals Kirke:

“Sofie har en stor faglighed, som hun deler ud af. Vi har fået meget at arbejde videre med. Samtidig har Sofie et åbent og imødekommende væsen, der hurtigt får alle til at føle sig godt tilpas. En workshop kan varmt anbefales.”

 

Lisbeth Derry, Kordegn i Abildgaard Kirke Frederikshavn

“Workshoppen klargjorde, at målgruppe og budskab hænger sammen. At vores budskaber skal have rod i vores visioner. At vi som kirke skal arbejde på de sociale medier som vi arbejder ”in real life”. At fundamentet for vores kristne kirke skal være udgangspunktet i den digitale verden.”

Baggrund

Sofie Due Bæk er uddannet grafisk designteknolog og digital konceptudvikler.

Har flere års professionel erfaring med sociale medier, kommunikation, formidling, strategi, undervisning, konceptudvikling, grafisk design og rekruttering.

 

Fra 2010-2019 var Sofie en del af den frivillige stab i Aalborg Valgmenighed, som leder for kirkens kommunikation, grafisk formidling og videoproduktioner. Derudover har hun erfaring fra Menighedsråd og bestyrelsesarbejde.

 

Hun stiftede i 2018 kommunikationsvirksomheden hellochurch.

Kompetencer

I hellochurch arbejder jeg med, at klæde folkekirkens personale på til at varetage kommunikationsopgaven – særligt omkring kirkens liv og tilstedeværelse på digitale- og sociale medier såsom Facebook og Instagram. Jeg hjælper den lokale kirke med at blive synlig på de sociale medier og nå ud med sit budskab til folk i lokalområdet. Gennem undervisning og rådgivning hjælper jeg med at udvikle en digital kommunikationsstrategi og giver praktiske færdigheder til at udføre strategien i det daglige. 

 

Kontakt

Sofie Due Bæk

tlf: 81617151

mail: sofie@hellochurch.dk

www.hellochurch.dk

Som kirkekonsulent kan jeg være behjælpelig med: Branding Hjemmesiden Kirkeblad Kommunikations­strategi Sociale medier

Yderligere information

Sociale medier:

Instagram: @hellochurchdk

https://www.instagram.com/hellochurchdk/ / #hellochurchdk

 

Facebook: https://www.facebook.com/hellochurchdk

 

hellochurch holder til i Aarhus, men samarbejder med kirker i hele Danmark.