Tine Fenger kirkekonsulent

Tine Fenger Thomsen

” Tine var god til, på en vedkommende måde, at formidle, hvordan ord og musik går hånd i hånd i formidlingen af det kristne budskab.
Desuden var hun god til at gøre opmærksom på, hvordan vi på de folkekirkelige arbejdspladser kan få størst mulig gavn af de kirkemusikalske medarbejderes kompetencer og kvaliteter – i bund og grund til glæde for alle.”

Ingelise Strandgaard

Provst i Randers Nordre provsti

Baggrund

Uddannet cand. musicae i klaver og orgel/kirkemusik. Diplom i ledelse fra CBA. Har virket som underviser og rektor på Vestervig Kirkemusikskole og som organist og korleder på landet og i byen. Projektleder for kirkemusikskolernes strategiudvikling 2017. Foredragsholder, debattør og skribent, fx på Helsingør Stifts præstekonvent, Himmelske Dage i Herning, Kulturmødet Mors og kirke.dk. Koncertvirksomhed i landsbykirker, bykirker, domkirker, kulturhuse, museer, festival’er, skoler, koncertsale, radio/TV og på talrige øvrige scener i Norden.

Kompetencer

Gennem mere end 30 år har jeg arbejdet med kirke- og kulturliv, mere specifikt: gudstjeneste, sognearrangementer, musik- og undervisningsaktiviteter. Derudover er jeg engageret i kulturen uden for kirkens rum og faciliterer gerne det brede samarbejde mellem kirken og det omgivende samfund, fx foreninger, institutioner, fonde, region og kommune. Jeg kender den folkekirkelige arbejdsplads og menighedsrådenes interesser professionelt og fra mit private bagland. Med 7 års erfaring som personaleleder kan jeg således rådgive inden for udvikling, personale og samarbejde.

Kontakt

Tine Fenger Thomsen
Sindbjergvej 15a, Sejs
8600 Silkeborg
tlf. 51647664
mail@tinefenger.dk

Tine Fenger Consult